VLOER- & TAPIJTONDERHOUD

Doeltreffend vloer- en tapijtonderhoud in Antwerpen

Een nette vloer geeft een nette indruk, thuis of op het werk. Maar welke producten mag je aanwenden bij een vlek op het parket, en hoe houd je stoffen vloerbekleding proper? Alnas Cleaning verzorgt nauwkeurig en effectief vloeronderhoud bij particulieren en professionelen in Antwerpen. Tegels, parket, laminaat, vinyl, tapijt: ze hebben geen geheimen voor onze gedreven poetsers. Je mag gerust zijn dat we met de nodige voorzichtigheid jouw vloer schoonmaken. Alnas Cleaning is beschikbaar voor een eenmalige interventie of regelmatige schoonmaak.

Tip: Alnas Cleaning is goed vertrouwd met het hotelwezen. Zoek je een professioneel poetsbedrijf voor de schoonmaak van je hotel, inclusief vloer- en tapijtonderhoud? We hebben de ervaring, de expertise en het materiaal (schrobmachines, boenmachines …).

Familiaal schoonmaakbedrijf met vijfsterrenservice

Zoek je een ervaren schoonmaakbedrijf in Antwerpen? Alnas Cleaning is professioneel in service en menselijk in samenwerking. We kijken ernaar uit om jouw bedrijf of gezin te ontzorgen met een kwalitatieve schoonmaak!