DIEPTEREINIGING & ONTSMETTING

Effectieve dieptereiniging en ontsmetting

Je eigendom in dezelfde staat terugkrijgen als je het ter beschikking stelde? Je pand of rollend materieel tot in de kleinste hoekjes en kiertjes laten ontsmetten? Alnas Cleaning poetst huurappartementen, huurwoningen, huurkantoren, sociale woningen, inboedels bij overlijden en rollend materieel met de grootste nauwkeurigheid. Aan de hand van een dieptereiniging of een ontsmetting zorgen we ervoor dat je goed zich weer in haar oorspronkelijke of steriele staat bevindt. Helemaal klaar voor een volgende bewoner, bezoeker of reiziger! Zoek je een langetermijnpartner voor dieptereiniging of ontsmetting? Via een onderhoudscontract geniet je op vaste momenten van dezelfde, grondige schoonmaak.

Tip: als (stedelijke) woonmaatschappij kun je op vaste basis samenwerken met Alnas Cleaning voor de effectieve schoonmaak van je sociale huisvesting in Antwerpen.

 

Familiaal schoonmaakbedrijf met vijfsterrenservice

Zoek je een ervaren schoonmaakbedrijf in Antwerpen? Alnas Cleaning is professioneel in service en menselijk in samenwerking. We kijken ernaar uit om jouw bedrijf of gezin te ontzorgen met een kwalitatieve schoonmaak!