Hoogwaardige schoonmaak met een menselijke toets

Hier staat schoonmaak centraal

Waar anderen geen tijd voor vinden of hun neus voor ophalen, doen wij met de glimlach. Schoonmaken is onze passie die we uitoefenen bij tal van Antwerpse bedrijven en particulieren. Van één klein kamertje, naar een knappe organisatie, tot een heel hotel: al onze klanten kunnen rekenen op onze kenmerkende kwalitatieve schoonmaakservice. Wist je dat we gespecialiseerd zijn in het schoonmaken van rollend materieel zoals passagiersbussen? Een vak apart dat ons onderscheidt in de wondere wereld van de poetsbureaus.

Hier staan mensen centraal

Wens je meneer of mevrouw Alnas aan de lijn? Dat wordt moeilijk! Alnas is namelijk de combinatie van de voornamen van onze twee oprichters. Pater familias Ali Kaddouri en moederkloek Nasera richtten in 2003 vol overgave een schoonmaakbedrijf op dat ambitieuze vervoersmaatschappijen, drukbezette ondernemers en gezellige gezinnen het leven een beetje lichter maakt. Vandaag staat zoon Rafik aan het roer, vastberaden om onze warme, ontzorgende schoonmaakservice nog jaren verder te zetten.

Familiaal schoonmaakbedrijf met vijfsterrenservice

Zoek je een ervaren schoonmaakbedrijf in Antwerpen? Alnas Cleaning is professioneel in service en menselijk in samenwerking. We kijken ernaar uit om jouw bedrijf of gezin te ontzorgen met een kwalitatieve schoonmaak!