Selecteer een pagina

Over ons

Schoonmaakbedrijf in Antwerpen

 

Onze diensten

Ons verhaal

Alnas Cleaning BV is een gekend schoonmaakbedrijf gevestigd in Wijnegem, met groot Antwerpen als servicegebied.  Het familiebedrijf is opgestart in 2003 door zaakvoerder Ali Kaddouri. Sinds 2021 is ook zoon Rafik Kaddouri meewerkend vennoot. De kwaliteit en belangrijkste waarden van het bedrijf blijven echter ongewijzigd: Kwalitatieve en betrouwbare diensten aan een concurrentiele prijs. Zo kan u rekenen op bijna 20 jaar ervaring voor uw schoonmaakopdracht. Huidige opdrachten bevinden zich vooral in B2B maar ook particulieren kunnen bij Alnas Cleaning terecht voor het schoonmaken van appartementen, huizen en andere woningen.

Wat we doen

Met een uitgebreid team en jarenlange ervaring in de sector kunnen we allerhande opdrachten aan, groot of klein. Zowel voor bedrijven als voor particulieren.

 • Kantoren
 • Rollend materieel
 • Gemeenschappelijke delen gebouwen
 • Dokterspraktijken
 • Commerciële faciliteiten
 • Magazijnen / garageruimtes
 • Terrassen en oprit
 • Opkuis na renovatie / opleverwerken

Jarenlange ervaring

Alnas Cleaning is ondertussen bijna 20 jaar  actief in de schoonmaaksector, deze ervaring laat toe u steeds correct van dienst zijn.

Loyaal

Met een kwalitatieve en stipte service willen wij loyaal voor u klaarstaan zodat wij uw partner kunnen zijn voor een langdurige samenwerking.

Stipte service

Of u nu wekelijks, tweewekelijks of volgens een andere voorkeur gebruik wenst te maken van onze diensten. In elke geval staan wij garant voor een stipte service.

Klantentevredenheid

Wij vinden klantentevredenheid zeer belangrijk. Lees daarom hieronder zeker de reviews van onze klanten of laat zelf een review achter via het de mogelijkheden hieronder.

 • Commerciële kuiswerken 80% 80%
 • Industriële schoonmaak 85% 85%
 • Opkuis zalen/evenement 60% 60%
 • Facilitaire schoonmaak 80% 80%
 • Rollend materieel 90% 90%
 • Glazen wassen 70% 70%

Onze reviews

Wij vinden klantentevredenheid heel belangrijk. Laat dus zeker een review achter over onze diensten. Andere klanten gingen u reeds voor:

Google My Business

Op Google My Business kan iedereen met een Google account een review achterlaten. Zo kan u snel terugvinden of een bedrijf betrouwbaar is of niet.

Trustlocal

Op Trustlocal vertellen mensen wat ze van onze diensten vinden. Lees deze ervaringen gerust eens door en laat anderen u overtuigen van onze kwalitatieve service.

Facebook

Op Facebook kan je onze pagina volgen en liken, maar ook een review achterlaten. Wenst u snel contact met ons op te nemen? Ook dit is mogelijk via de Facebook Messenger.

Tevreden klanten

“Ik heb indertijd gebruik gemaakt van Alnas Cleaning om onze kantoren op het werk te komen kuisen. Vandaag de dag maken we nog steeds gebruik van Alnas hun diensten. De kwaliteit en efficiëntie die ze leveren zijn van zeer hoge kwaliteit. Ik kan iedereen die op zoek is naar een kuisploeg voor allerlei diensten Alnas aanbevelen. Een faire prijs voor zeer grote kwaliteit !”

Faysal Kasmi

“Kwalitatieve werk is het wat Alnas cleaning levert. Nu al 3 jaren mijn ramen laten doen en ben zeer tevreden. Ze hebben me nooit teleurgesteld, een echte aanrader !”

Xavier Van Houten

Stuur ons een bericht

12 + 9 =

Contactgegevens

Contacteer ons gerust via de manier waarop dit het gemakkelijkste is voor u. Gebruik het offerteformulier om een vrijblijvende offerte te ontvangen binnen de 24 uur.

ALNAS GROUP 
BE0870.772.958
Draaiboomstraat 6
2160 Wommelgem