ROLLEND MATERIEEL

Meer dan 20 jaar ervaring in schoonmaak van rollend materieel

Een proper voertuig staat garant voor een professionele indruk. Alnas Cleaning is dan ook zeer trots om dagelijks te mogen instaan voor de kwalitatieve schoonmaak van rollend materieel. Onze ervaren schoonmakers kennen de kneepjes van het vak en passen ze toe aan een hoog tempo. In opdracht van vervoersmaatschappijen, verhuurbedrijven of reismaatschappijen maken we rollend materieel schoon, zoals huurauto’s, deelauto’s, wagenparken, campingcars, caravans, mobilhomes, tourbussen en reisbussen. Voor de aanvang van de reis, tussen twee shiften of in het weekend? Schoonmaakfirma Alnas Cleaning schakelt in functie van jouw rollend materieel.

Tip: Alnas Cleaning heeft meer dan 20 jaar ervaring in de schoonmaak van bussen. Zoek je een vaste partner voor het poetsen van je bussen? We werken snel en secuur!

Familiaal schoonmaakbedrijf met vijfsterrenservice

Zoek je een ervaren schoonmaakbedrijf in Antwerpen? Alnas Cleaning is professioneel in service en menselijk in samenwerking. We kijken ernaar uit om jouw bedrijf of gezin te ontzorgen met een kwalitatieve schoonmaak!