KANTOREN

Kantoorschoonmaak in Antwerpen, op het moment van je voorkeur

De werkweek in alle netheid aanvangen? De namiddagshift aftrappen met propere bureaus? Alnas Cleaning biedt kantoorschoonmaak in Antwerpen op het ideale moment voor jouw kleine, middelgrote of grote onderneming. We reinigen vloeren, poetsen ramen, stoffen bureaus af en leggen vergaderzalen weer in de plooi. Papier, karton en restafval verzamelen en buitenzetten voor de ophaaldienst? Natuurlijk. Onze professionele poetsers hebben de ervaring, de technieken en de materialen om jouw kantoor tot in de puntjes te doen stralen. Van één kantoor poetsen, tot je hele kantoorgebouw schoonmaken.

Tip: al ons poetswerk is maatwerk. We starten altijd met een verkennend bezoek waarin we luisteren naar je wensen en we jou een frequentie voorstellen die volledig aansluit bij je wensen en werkritme.

Familiaal schoonmaakbedrijf met vijfsterrenservice

Zoek je een ervaren schoonmaakbedrijf in Antwerpen? Alnas Cleaning is professioneel in service en menselijk in samenwerking. We kijken ernaar uit om jouw bedrijf of gezin te ontzorgen met een kwalitatieve schoonmaak!