OPKUIS EVENEMENTEN

Piekfijne opkuis na evenementen, alsof er niets gebeurd is

De jaarlijkse nieuwjaarsreceptie, de wekelijkse netwerkbijeenkomst, de drukbezette weekends met huwelijksfeesten … Feesten is fun, maar brengt altijd een staaltje schoonmaakwerk met zich mee. Als de laatste genodigden, deelnemers of feestvierders je evenementenlocatie verlaten, is het aan Alnas Cleaning uit Antwerpen om schoon schip te maken. Als professioneel poetsbedrijf nemen we de opkuis na je evenement van je over. Geef ons een seintje voor een eenmalige schoonmaakbeurt of vraag naar een vaste poetsploeg als je op regelmatige basis events organiseert. We ontzorgen onder andere bedrijventerreinen, congrescentra, concertzalen, parochiecentra en feestzalen met een piekfijne opkuis.

Tip: Alnas Cleaning is sneller dan het licht. We stellen onze poetsploegen zo samen dat we bergen verzetten op het moment van jouw voorkeur. Ready to shine 24/7!

Familiaal schoonmaakbedrijf met vijfsterrenservice

Zoek je een ervaren schoonmaakbedrijf in Antwerpen? Alnas Cleaning is professioneel in service en menselijk in samenwerking. We kijken ernaar uit om jouw bedrijf of gezin te ontzorgen met een kwalitatieve schoonmaak!